Aardbeien Cake
Wat cake je nou?
Onze mix voor Aardbeien Cake met roomsmaak is een ware traktatie op tafel. De combinatie van room en fruit maakt deze mix ideaal voor een fris en zoet lekkernij!
Recept: Roer de boter luchtig m.b.v. een mixer voeg 2/3 deel van de cakemix toe, en daarna langzaam de eieren. Voeg nu de overgebleven cakemix toe ∙roer het geheel tot een glad en klontvrij beslag voeg eventueel iets water toe vul het ingevette bakblik met beslag. Bak de cake in een voorverwarmde oven van 160°C ongeveer een uur.
Cakemix: 500 gram
Boter: 250 gram
Eieren: 250 gram (5 grote eieren)
Inhoud: 500 gram
Ingrediënten: Suiker, tarwebloem, aardbeistukjes(9%), tarwezetmeel, sojabloem, rijsmiddel (E450a, E500),aroma, emulgator(E471, E472b), magere melkpoeder, gedroogde glucosestroop, zout, verdikkingsmiddel (E415).aroma.
Allergenen: Gluten, tarwe, soja
Voedingswaarde: per 100 gram
Energie: 1568KJ / 370 kCal
Vetten: 2g
Verzadigde vetzuren: 1g
Koolhydraten: 81g
Suikers: 51g
Eiwitten: 6g
Vezels: 2g
Zout: 1,2mg