Frambozen Cake
Wat cake je nou?
Rood fruit en witte chocolade blijft een bijzondere combinatie. Daarom zit onze frambozen cake mix vol met heerlijke stukjes witte chocolade!
Recept: Roer de boter luchtig m.b.v. een mixer voeg 2/3 deel van de cakemix toe, en daarna langzaam de eieren. Voeg nu de overgebleven cakemix toe ∙roer het geheel tot een glad en klontvrij beslag voeg eventueel iets water toe vul het ingevette bakblik met beslag. Bak de cake in een voorverwarmde oven van 160°C ongeveer een uur.
Cakemix: 500 gram
Boter: 250 gram
Eieren: 250 gram (5 grote eieren)
Inhoud: 500 gram
Ingrediënten: suiker, tarwebloem, witte chocoladestukjes (suiker; volle melkpoeder; cacaoboter; magere melkpoeder; natuurlijk vanille aroma; emulgator: E322 [soja]), framboos, appel, rijsmiddelen (E450; E500), fructosesiroop, emulgatoren (E472b; E477), zout, aroma (natuurlijk aroma), glucosestroop (gedroogd), rijstmeel, melkpoeder (magere), verdikkingsmiddelen (E415; E440), aroma [melk], palmolie, zuurteregelaar (E330), kleurstof (E160b)
Allergenen: gluten, tarwe, soja, melk
Voedingswaarde: per 100 gram
Energie: 1588KJ / 379 kCal
Vetten: 2,3g
Verzadigde vetzuren: 1,4g
Koolhydraten: 82,4g
Suikers: 51,7g
Eiwitten: 5,1g
Vezels: 1,1g
Zout: 1,4g