Koekjes Mix
Recept: Kneed de boter zacht, voeg het meel toe. Even doorkneden tot een glad deeg. Het deeg ± ½ uur koelen. Rol het deeg uit tot ongeveer 5 mm dikte. Steek met een steker de koekjes uit. De koekjes met voldoende tussenruimte op de bakplaat leggen. Eventueel de koekjes bestrijken met wat losgeklopt ei, of decoreren met noten enz. De koekjes mooi goudbruin bakken in een voorverwarmde oven van 180°C in 10-15min
Koekjesmix: 450 gram
Roomboter 225 gram
Eieren: een half losgeklopt ei
Inhoud: 450 gram
Ingrediënten: tarwebloem, (gluten), basterdsuiker. bakpoeder (rijsmiddel E450a(i)/E500/E170/tarwezetmeel), maiszetmeel vanillesuiker, zout
Allergenen: gluten, tarwe, mais
Voedingswaarde: per 100 gram
Energie: 1512KJ / 359 kCal
Vetten: 0,9g
Verzadigde vetzuren: 0,1g
Koolhydraten: 79,6g
Suikers: 35,6g
Eiwitten: 7,1g
Vezels: 1,8g
Zout: 0,91g