Eierkoeken Mix
Recept: Klop de eieren goed los. Voeg de mix en het water toe en klop het beslag luchtig met een mixer 5 tot 7 minuten. Schep de koeken (met een eetlepel) op een ingevette bakplaat. Bakken in een voorverwarmde oven van 240°, ongeveer 9 minuten (afhankelijk van de grote). De eierkoeken direct na het bakken van de bakplaat halen en af laten koelen.
mix: 400 gram
Water: 70 ml
Eieren: 250 gram (5 grote eieren)
Inhoud: 400 gram
Ingrediënten: tarwebloem, (gluten), suiker, tarwezetmeel, emulgator (E475, E471), rijsmiddel (E450, E500, E503), citroenzuur , aroma.
Allergenen: gluten, tarwe
Voedingswaarde: per 100 gram
Energie: 1604KJ / 384 kCal
Vetten: 3,3g
Verzadigde vetzuren: 2,9g
Koolhydraten: 84g
Suikers: 39g
Eiwitten: 3,7g
Vezels: 0,8g
Zout: 0,0g