Room Poeder
Recept: per 200 gram mix voeg je 500 ml water toe. Klop de room 5 minuten op tot een gladde massa. Laat de room even opstijven alvorens te verwerken. Geschikt voor het vullen van bijv. taarten, soezen of puddingbroodjes. De room is ook geschikt om mee te bakken in/over een product, zoals cake.
Roompoeder: 250 gram
Water: 500 ml
Inhoud: 500gram
Ingrediënten: suiker, aardappelzetmeel (gemodificeerd), weipoeder (melk), magere melkpoeder, plantaardige olie en vet, glucosestroop, geleermiddelen: E339, E450, E516, E401, bakkerszout, emulgator E472a, melkeiwit, kleurstoffen: E160b, aroma.
Allergenen: melk
Voedingswaarde: per 100 gram
Energie: 1643KJ / 39q kCal
Vetten: 2,5g
Verzadigde vetzuren: 1,5g
Koolhydraten: 87,0g
Suikers: 60,2g
Eiwitten: 4,0g
Vezels: 0,1g
Zout: 1,369g