Pannenkoeken Spelt
Pannenkoeken Spelt
Een feestje op tafel. Dat is de pannenkoek voor velen van ons. Onze pannenkoekenmix bevat de beste ingrediënten voor het bakken van dit oudhollands lekkernij. Onze spelt variant is nóg voedzamer doordat de voedingstoffen in speltmeel hun waarde beter behouden dan bij traditionele meelsoorten.
Recept: Klop van bovenstaande ingrediënten een klontvrij beslag. Bak de pannenkoeken in een hete koekenpan aan beide zijden mooi goudbruin.
Pannenkoekenmeel: 400 gram
melk: 750 ml
Zout een snufje
Eieren: 2 stuks
Ingrediënten: speltbloem, speltvolkoren boekweitmeel
Allergenen: gluten, spelt
Inhoud: 800 gram
Voedingswaarde: per 100 gram
Energie: 1525KJ / 364 kCal
Vetten: 12,5g
Verzadigde vetzuren: 0,3g
Koolhydraten: 73,0g
Suikers: 2,8g
Eiwitten: 12,8g
Vezels: 5,9g
Zout: 0,0g